August
September
Oktober
November
December
OK-Skolen
Kursustilmelding
Ture i OK-Klubben
OK-Bridge i Centrum
Øvrige aktiviteter
Bestyrelse og udvalg
Praktiske oplysninger
Tidligere programmer
Kontakt oplysninger

Skriv til os hvis du har  forslag, kommentarer, eller spørgsmål.
Her kan du også melde dig ind i OK-Klubben.

 

Kontoret
OK-Klubben
Ålegården 3,
6000 Kolding
Telefon: 75524767
Torsdage lukkes telefonerne kl. 14.00


OK-Klubbens Bank
Jyske Bank, Reg.nr. 5098 kontonr. 1048247

OK-Skolens Bank
Danske Bank, Reg.nr. 1569 kontonr. 8760011178


Støt vore annoncører
De støtter os

 

 

Ture i OK-Klubben

OK-Klubben afholder både endags udflugter og små rejser. OK-Klubben har indledt et samarbejde med Gislev Rejser, som vil være teknisk arrangør af de længere rejser. Samarbejdet med Bjert Busser fastholdes, og Bjert Busser vil som altid køre alle endags udflugter og i det omfang, det er muligt, også køre turene med overnatning. Der er en mangeårig tradition for at afholde en udflugt Langfredag, og denne tradition fastholdes. Der sker en løbende tilpasning af ture m.v., og vi håber, at vi på den måde får tilgodeset de mange ønsker, vi løbende modtager fra medlemmerne, og giver en bred vifte af muligheder for at få oplevelser ud over de aktiviteter, der foregår i klubben.

Betaling senest 1 måned før turen starter. Derefter er tilmeldingen bindende. Vær opmærksom på, at der er særlige tilmeldingsfrister og betalingsfrister til turene, som arrangeres i samarbejde med Gislev Rejser.

 

Torsdag den 9. august kl. 09.00
Tur til MandøProgram:
09:00 Afgang fra OK-Klubben. Undervejs mod Mandø gør vi holdt for at drikke kaffe/the og spise kærnemælkshorn.
11:00 Afgang fra Vester Vedsted med Mandø bussen, med ankomst Mandø kl. 11.40. Mandø, den grønne ø i Vadehavet, hvor lyset og naturen er helt speciel. Øen er på 7,5 km2 og har ca. 70 indbyggere.
12:00 Frokostbuffet på Mandø inklusive 1 genstand. Efter middagen er der 1 times guidet rundtur på øen, og vi holder øje med tidevandet og sørger for, at vi kommer tørskoede tilbage til fastlandet.
15:00 Afgang fra Mandø og ankomst Vester Vedsted 15.40
17:00 Ankomst ved OK-Klubben

 

Pris: 475 kr. pr. person
Prisen inkluderer kørsel i moderne turistbus, kaffe og kærnemælkshorn, tur til og fra Mandø med Mandø bussen, frokostbuffet inklusive 1 genstand, guidet tur på Mandø.

NB: Turen gennemføres kun ved mindst 40 deltagere.Mandag den 10. september kl. 09.00
Kongernes Jelling og Hopballe MølleProgram:
09:00 Afgang fra OK-Klubben ad smukke veje over Vingsted, Bredsten, Fårup sø. Undervejs drikker vi kaffe ogfår et kærnemælkshorn.
10:00 Ankomst til Jelling, hvor vi får en introduktion til Kongernes Jelling, Runestene og gravhøjene samt hele området omkring kirken. Efter introduktion er der mulighed for at udforske Kongernes Jelling både inde og ude på egen hånd.
12:00 Vi mødes ved bussen og kører til Hopballe Mølle, hvor vi selvfølgelig skal spise en menu bestående af helstegt Hopballe kylling samt dessert. Hertil 1 genstand efter eget valg. Der bliver mulighed for at se og nyde den smukke natur og besøge den meget flotte gårdbutik.
15:30 Kører vi mod Kolding.
16:30 Er vi ved OK-Klubben.

Pris: 550 kr. pr. person.
Prisen inkluderer kørsel i moderne turistbus, kaffe/the og kærnemælkshorn, introduktion til Kongernes Jelling, 2-retters menu på Hopballe Mølle.

NB: Turen gennemføres kun med mindst 40 deltagere.Mandag den 24. september til tirsdag den 2. oktober
Kroatien – Istrien 9 dage

Pris: 6.950 kr. Bemærk – næsten alt er inklusive i prisen.

En spændende tur til Kroatiens nordlige halvø Istrien. En halvø præget af de mange nationer, der har været her gennem dens brogede historie: Romerne, venezianerne, tyrkerne, habsburgerne, italienerne, jugoslaverne og nu kroaterne.
Nær Italien åbenbarer halvøen sig i Adriaterhavet med en utrolig smuk natur fyldt med vinmarker, olivenlunde og gamle fæstningsbyer. Hertil kommer en række maleriske byer fyldt med charme, kultur og historie. Vi bor på et dejligt hotel lige ud til vandet i feriebyen Umaq, og der er en række spændende udflugter med i programmet til nogle af Istriens mest idylliske byer. Vi skal til trøffelbyen Motovun og får også en herlig vinsmagning samt en skøn sejltur langs den kroatiske riviera.

Program:

24.09 Afgang fra OK-Klubben kl. 07.00 og fra Gislevs p-plads i Vamdrup kl. 07.30. (Tiderne er ca. tider)
Vi kører via Hamborg til vores overnatningshotel i Sydtyskland. Frokost undervejs på en hyggelig kro er inkluderet i prisen. Der holdes fornuftige pauser undervejs.25.09 Vi fortsætter gennem Sydtyskland og de smukke østrigske Alper til Slovenien, og mens vi nærmer os Kroatien og vores hotel i Umaq, introducerer rejselederen ugens program. Frokost undervejs er inkluderet i prisen.

26.09 Adriaterhavsstemning i Umaq. Rejselederen tager dig med på en lille rundtur til fods i Umaq, der både byder på marina og en gammel bydel med venezianske huse og fristende caféer. Resten af dagen er til afslapning, wellness eller en svømmetur i det krystalklare vand.

 

27.09 Rovinj og Pula – Istriens skønne byer. Spændende besøg i romerbyen Pula, som byder på et af de 6 største amfiteatre i verden. Nogle mener endda, at det er mere interessant end Colosseum. Byen emmer af 3.000 års historie. Herfra til idylliske Rovinj beliggende på en lille halvø. Små snævre gader med slidte og farverige facader fører op til Skt. Euphemia katedralen. Fra klokketårnet er der en pragtfuld udsigt over byen og havet.

28.09 Middelalderbyen Motovun, vin og trøfler. Udflugt ad mindre, men smukke veje til trøffel- og middelalderbyen Motovun, som er smukt beliggende på en klippetop med en skøn udsigt over dalen. I byens butikker kan du smage på områdets kendte trøfler. På turen tilbage besøger vi en vinbonde, som serverer prøver på flere af de lokale vine, som hævdes at have en gavnlig effekt på humør og helbred (inkluderet i prisen).29.09 Sejltur til den smaragdgrønne Limfjord (heldagsudflugt). Fra Porec tager vi med lokal båd langs Rivieraen til byen Vsrar og den smaragdgrønne Limfjord. Midt imellem de smukke omgivelser lægger vi til, og besætningen gør klar til en god frokost med et godt glas vin til (inkluderet i prisen).

30.09 Piran – Adriaterhavets dronning. Hyggelig udflugt til Piran – et af Istriens mest populære feriesteder, smukt beliggende på en lille klippehalvø, omgivet af gamle fæstningsmure. Mellem de små krogede gader finder du den idylliske Tartini – plads, museer og Italiensk stemning.01.10 Gennem Slovenien og Østrig til Tyskland. Efter morgenmaden starter hjemrejsen. Vi kommer gennem Østrig og Slovenien til aftensmad på vores overnatningshotel i Sydtyskland. Frokost undervejs er inkluderet i prisen.

02.10 Hjemkomst til Danmark. Frokost på en hyggelig kro er inkluderet i prisen. Forventet hjemkomst til Vamdrup kl. 19.00 og OK-Klubben kl. 19.30.(tiderne er ca. tider)
Hotel: Sol Umag er et 4-stjernet hotel beliggende ca. 1 km fra Umag centrum. Hotellet har 209 værelser, alle med bad/toilet samt hårtørrer, tv, minibar, og safedeposit boks. Hotellet har endvidere egen buffet restaurant, der serverer traditionelle egnsretter lavet af lokalt producerede produkter, bar, privat strand, swimmingpool, fitnesscenter samt frisørsalon. Se mere her: http://sol-umag.umag.hotels-istria.net/da/


Prisen på 6.950 kr. inkluderer:
• Kørsel i 4– stjernet turistbus med flysæder, fodstøtter, luftdyser, toilet og køkken med kaffemaskine og køleskab samt elstik ved alle sæder.
• Bus til disposition under hele rejsen (under hensyntagen til køre-/hviletidsbestemmelserne)
• Hjælpechauffør på ud- og hjemrejse
• Frokost på ud- og hjemrejse (4 gange)
• Ophold i delt dobbeltværelse med bad/toilet
• 8 x morgenmad
• 2x middag på overnatningshotel (eksklusive drikkevarer)
• 6 x middag på Hotel Sol Umag inklusive drikkevarer: vin, øl, sodavand og/eller vand
• 1 x udflugt til Rovinj og Pula inklusive lokal guide
• 1 x udflugt til Motovun samt besøg hos vinbonde inklusive vinsmagning
• 1 x sejltur Rivieraen inklusiv frokost og vin
• 1 x udflugt til Piran
• Alle udflugter, entréer m.v.
• Dansk rejseleder fra start til slut


Tillæg:
• Enkeltværelse 765 kr. person
• Entréer hvor ikke andet er nævnt
• Afbestillingsforsikring 350 kr. pr. person
• Rejseforsikring kan bestilles til deltagere, der ikke på forhånd er dækket gennemfamilie forsikring eller andet. Særlig vigtigt i denne forbindelse er hjemtransport i tilfælde af sygdom. Spørg på kontoret, hvis du er i tvivl.
• Tilkøb af fast plads i bussen 170 kr. pr. person.

Depositum: 1.000 kr. skal betales senest den 25. juni 2018, hvorefter tilmelding er bindende. Eventuelle rejseforsikringer og afbestillingsforsikringer skal også betales senest den 25. juni. Betaling skal ske til OK-Klubben via netbank reg.nr. 5098 kontonr. 1048247, MobilePay 62041 eller kontant på kontoret. Restbeløb forfalder til betaling senest den 24. august 2018.

• Bussen afgår fra OK-Klubben i Kolding samt fra Gislevs p-plads i Vamdrup
• Der skal medbringes gyldigt pas på turen

Det er en forudsætning for deltagelse, at man er selvhjulpen eller rejser med en personlig hjælper, såfremt dette er påkrævet. Er man afhængig af kørestol, rollator, krykker eller går man generelt ikke godt, kan man risikere ikke at få det fulde udbytte af turen. Vælger man at alligevel at deltage, må man have forståelse for, at resten af gruppen ikke kan forsinkes, og man må være indstillet på at afstå fra visse udflugter efter rejselederens anvisning. Hvis man medbringer rollator eller kørestol, skal det oplyses ved tilmelding. Snak med OK-Klubben hvis der er noget, du er i tvivl om.

Der tages forbehold for mindre ændringer/justeringer af programmet før og under rejsen forårsaget af årsager Gislev Rejser og OK-Klubben ikke har indflydelse på.

NB. Turen gennemføres kun med mindst 40 deltagere.