Nyhedsbrev  -  april 2021

Hermed en lille hilsen fra mig, og en dejlig en af slagsen

Der er nu lempet en smule på diverse restriktioner, hvilket betyder, at der fra 6. maj 2021, igen kan komme liv i OK-Klubbens lokaler. Helt konkret betyder det, at de aktiviteter der foregår med max. ti deltagere, igen finde sted indendørs. Dette kunne være læseklubben, patchwork, whistklub, spilleklubben m.v. Dog kræver det, at I giver mig besked om, at I ønsker at komme, og i hvilket tidsrum, så finder vi ud af det. Husk at det kræver Coronapas, som jeg skal tjekke, og mundbind når man går rundt i klubben. Der er sparsom forplejning, men kaffe/te/hjemmebagt kringle og franskbrød med ost kan vi tilbyde.
Helt så lyst ser det ikke ud med torsdagsarrangementerne. Her kan vi have det første arrangement, som så nok også bliver det sidste i dette halvår, torsdag den 27. maj 14-16. Her lukkes 50 medlemmer ind, og der vil være servering af kaffe og brød (Gratis). Her gælder det pt. også, at man skal medbringe gyldigt Coronapas samt mundbind til, hvis man bevæger sig rundt i huset.
Der er godt gang i byvandringerne de første tre er afholdt og de sidste gennemføres i denne uge.
Køkkenrenoveringen er gået i gang og er lovet færdig til 6. maj 2021- dejligt, at det kunne lykkes på denne side af sommerferien.

Åbningstider i OK-Klubben fra 10. maj til 1. juni 2021.
Mandag til torsdag fra 9.30 til 14 eller efter aftale.

Der er pt. planlagt 2 udflugter, andre kommer forhåbentlig til. De to ture er beskrevet her under, og sidste tilmelding for de to ture er torsdag den 20. maj 2021 kl. 12.
Med hensyn til deltagelse på disse ture gælder det, at man er betalende medlem af OK-Klubben, og at man skal betale 50,- kr. pr tur, som kun gives tilbage, såfremt man ikke er heldig i lodtrækningen om deltagelse i turen. Også her gælder reglerne om gyldigt Coronapas samt mundbind. Kuverter kan afleveres i OK-Klubbens åbningstid.

Da oplysning om disse ture, ikke nødvendigvis kommer ud til alle OK-medlemmer, beder jeg jer om at sprede budskabet til de medlemmer, der ikke har E-mail. TAK.

Helle Lund

Nyhedsbrev  -  januar 2021

Kære OK-Medlemmer

Er du/I med på, at dagens længde er tiltaget med 1 time 42 min og 53 sekunder, i det seneste døgn er der under 400 nye smittede medborgere og solen skinner, er det ikke dejligt at vide, at vi på flere områder går mod lysere tider.

Danmark blev i går, for anden gang i træk, Verdensmestre i herrehåndbold. Det kan vi vist også godt være tilfredse med.

Nu mangler jeg snart bare, at Regeringen siger, at OK-Klubben igen må åbne for al aktivitet, men lige nu væbner jeg mig med tålmodighed, og krydser fingre for, at åbningen sker fra mandag den 1. marts 2021.

Der er flere medlemmer, der har spurgt mig, hvad de skal gøre med betalingen af deres kontingent. Dette med baggrund i, at flere vil betale kontant på kontoret. Lige nu er dette ikke en mulighed, hvilket betyder, at hvis I ikke har mulighed for at betale via netbank eller Mobilepay, så betaler I blot jeres kontingent, når vi igen må åbne OK-Klubben. I den forbindelse har jeg valgt at udskyde lodtrækningen af div. gevinster til efter påske.

De torsdagsarrangementer som var planlagt til og med 1. marts, er flyttet til efteråret 2021, hvor alt forhåbentligt er normaliseret.

OK-Huset har bevilliget penge til ny belægning af trappe til 1. sal, nye rullegardiner til stueetagen og 1. sal og i juli måned renoveres OK-Klubbens køkken. Derudover skal der laves en plan over fremtidige renoveringsprojekter for OK-Huset, alt sammen noget der vil gøre "Et træt hus" yngre.

Det var hvad jeg havde på hjerte lige nu. Jeg håber at alle har det godt og er ved godt mod.

Ha` det godt til vi ses igen i OK-Klubben.

Med venlig Hilsen
Helle Lund