Nyhedsbrev  -  januar 2021

Kære OK-Medlemmer

Er du/I med på, at dagens længde er tiltaget med 1 time 42 min og 53 sekunder, i det seneste døgn er der under 400 nye smittede medborgere og solen skinner, er det ikke dejligt at vide, at vi på flere områder går mod lysere tider.

Danmark blev i går, for anden gang i træk, Verdensmestre i herrehåndbold. Det kan vi vist også godt være tilfredse med.

Nu mangler jeg snart bare, at Regeringen siger, at OK-Klubben igen må åbne for al aktivitet, men lige nu væbner jeg mig med tålmodighed, og krydser fingre for, at åbningen sker fra mandag den 1. marts 2021.

Der er flere medlemmer, der har spurgt mig, hvad de skal gøre med betalingen af deres kontingent. Dette med baggrund i, at flere vil betale kontant på kontoret. Lige nu er dette ikke en mulighed, hvilket betyder, at hvis I ikke har mulighed for at betale via netbank eller Mobilepay, så betaler I blot jeres kontingent, når vi igen må åbne OK-Klubben. I den forbindelse har jeg valgt at udskyde lodtrækningen af div. gevinster til efter påske.

De torsdagsarrangementer som var planlagt til og med 1. marts, er flyttet til efteråret 2021, hvor alt forhåbentligt er normaliseret.

OK-Huset har bevilliget penge til ny belægning af trappe til 1. sal, nye rullegardiner til stueetagen og 1. sal og i juli måned renoveres OK-Klubbens køkken. Derudover skal der laves en plan over fremtidige renoveringsprojekter for OK-Huset, alt sammen noget der vil gøre "Et træt hus" yngre.

Det var hvad jeg havde på hjerte lige nu. Jeg håber at alle har det godt og er ved godt mod.

Ha` det godt til vi ses igen i OK-Klubben.

Med venlig Hilsen
Helle Lund