August
September
Oktober
November
December
OK-Skolen
Nyhedsbrev
OK-Bridge i Centrum
Øvrige aktiviteter
Bestyrelse og udvalg
Praktiske oplysninger
Tidligere programmer
Kontakt oplysninger

Skriv til os hvis du har  forslag, kommentarer, eller spørgsmål.
Her kan du også melde dig ind i OK-Klubben.

 

Kontoret
OK-Klubben
Ålegården 3,
6000 Kolding
Telefon: 75524767
Torsdage lukkes telefonerne kl. 14.00


OK-Klubbens Bank
Jyske Bank, Reg.nr. 5098 kontonr. 1048247

OK-Skolens Bank
Danske Bank, Reg.nr. 1569 kontonr. 8760011178


Støt vore annoncører
De støtter os

 

 

Nyhedsbrev  -  september 2020

 

OK-KLUBBEN INFORMERER

Alle arrangementer der er annonceret i programmet for efteråret 2020, er gratis at deltage i for OK medlemmer. Dette gælder dog ikke for turen til Tivoli, som er i samarbejde med HK-senior.

Nedenstående aktiviteter er der begrænset plads på, så derfor skal man aflevere en kuvert, indeholdende et depositum samt en seddel med navn og telefonnummer ilagt på OK-Klubbens kontor. Datoer, afleveringsfrister samt depositum fremgår af skemaet nedenfor.

24. oktober 2020
(lørdag kl. 15)

NYT

En teaterkoncert over Bamsemelodier ”Venner kom og se”(Kolding)

40 billetter

Sidste afleveringsfrist

8. oktober 2020

 

50,- kr.

 

28. oktober 2020
Afgang fra OK-Klubben 8:30
Tilbage ved OK-Klubben ca. 18:00

NYT

Aarhus tur til Moesgaard og besættelsesmuseet

Deltagerne skal kunne holde ud og gå rundt på de to museer, samt gå ca. 400 m fra bus til restaurant.

Sidste afleveringsfrist

8. oktober 2020

 

50,- kr.

 

2. november 2020
Afgang 11:30
Tilbage i OK-Klubben 18

 

Genforeningstur og Sønderjysk Kaffebord på Den gamle kro i Gråsten

Sidste afleveringsfrist

 

21. oktober 2020

 

50,- kr.

 

 8. november 2020 kl. 12

 

 Mortens eftermiddag

 

Sidste afleveringsfrist

21. oktober 2020

 

50,- kr.

 

17. november 2020 kl. 19:30 (Mød op i god tid)

 

”Det ensomme hjerte”

Kolding egnsteater

 

Sidste afleveringsfrist

9. november 2020

 

50,- kr.

 20. november 2020
Afgang OK-Klubben 13:30
Tilbage i OK-Klubben 21:30

 Julemarked på Egeskov Slot

 

Sidste afleveringsfrist

4. november 2020

 

50,- kr.

 

 8. december 2020 14-16

 

 Foredrag med Daniel Rye i Dyrehavesalen (tidl. Dyrehaveskole)

 

Sidste afleveringsfrist

2. november 2020

 

50,- kr.

 

 3. december 14-16

 Nisseholdets juleshow (eftermiddag)

 

Sidste afleveringsfrist

9. november 2020

 

50,- kr.

 

 10. december 14-16

 

 Trine Gadeberg (eftermiddag)

 

Sidste afleveringsfrist

16. november 2020

 

50,- kr.

 

 

Nyhedsbrev  -  august 2020

Kære alle I gode OK-medlemmer

Så er vi heldigvis i gang igen her i OK-klubben. Ja, vi startede sidste mandag og var på en dejlig tur til Sprogø i tirsdags. Tak for turen til jer der var med, I opførte jer eksemplarisk ;-)

Der er sket rigtig meget, siden I har været her i Huset sidst.
Vi har fået renoveret kloaker og strømpeforet rørene ude foran huset. Det betyder forhåbentligt, at I ikke skal se slamsugerbilen foran huset, når I kommer her, men lad os nu se. Jeg krydser mine afsprittede fingre, for at det ikke sker.

Vi har også renset gulvtæpper, det har frisket en del, men de bliver jo ikke nye af det. Men med alle de gode folk, der kommer her i huset, kan det ikke være anderledes, det betyder jo heldigvis, at der kommer mange og benytter klubben i løbet af ugen.

Angående vaccinationer, som vi sammen med danske lægers vaccinationskorps, plejer at stå for så skal man i år bestille tid ved et callcenter ligesom man ville gøre hvis man skulle kontakte egen læge. Her bliver man spurgt om hvilken lokation man ønsker at komme og blive vaccineret på så får man tildelt en tid. Vi kender ikke telefonnummeret endnu og de steder vi har aftaler med, ændrer sig stadig. Det er i år muligt at blive vaccineret for både influenza og lungebetændelse også kaldet pneumokokker. Nærmere information når det hele er faldet på plads.

Ang. torsdagsarrangementerne så er der begrænset adgang pga. Coronaregler. Som det ser ud nu, kan der komme 100 personer til arrangementerne og der er ingen fællessang. Det er selvfølgeligt ærgerligt, men jeg har besluttet at sangen udskydes da der ellers kun kunne være meget begrænset plads i vores lokaler. Både i dag og fremover opfordrer jeg til, at vi tager hensyn til hinanden, når vi er sammen her i klubben, og respekterer afstand til hinanden. Tak.

Og nu til alle de fantastiske nyheder som jeg har på programmet.
OK-Klubbens slunkne kasse har modtaget en stor donation fra Kaj D-fonden på 100.000 kr. Disse skal primært bruges til at fejre vores jubilæum med et ”Åbent Hus arrangement”, torsdag den 1. oktober 2020. Denne dag starter kl. 13 med lidt til ganen og eventuelle taler. Derefter kommer Halfdanskerne og laver koncert for os. Dette kun afbrudt af kaffe og brød. Der er mange af jer der har ønsket dem, men kun når venlige sponsorer tilsmiler os, kan dette lade sig gøre.
Også Sparekassen Koldings Fond har doneret 10.000 kr. Disse er øremærket til en sammenkomst for alle de frivillige hjælpere af OK-Klubben, der til dagligt udfører et kæmpe arbejde for klubben. Det er dem vel undt.
Sundheds- og ældreministeriet har ligeledes været gode ved OK-Klubberne i Kolding. Vi har således fået mulighed for at råde over næsten en halv million kroner, som vi skal have brugt inden udgangen af 2020. Jeg skal nok gøre mit til, at vi får lavet aktiviteter for alle pengene. Pengene må bruges til arrangementer for ældre over 65 år, altså ikke til nye gardiner og maling. Jeg er allerede gået i gang med at bruge pengene.
Dette betyder, at alle der har betalt kontingent til OK-Klubben har mulighed for, gratis, at deltage i alle torsdagsaktiviteter - også julekoncerter. Det er jo fantastisk, men ikke uden udfordringer. Vi har, som det ser ud nu, kun plads til 100 personer i OK-Huset og hvem skal så deltage? Jeg er landet på, at ved de alm. torsdagsarrangementer lukkes dørene, når Inga, der sidder ved kassen, har 100 personer inde. Hvis det giver problemer, må vi løse dem hen ad vejen.
Mht. julekoncerterne bliver det sådan, at der skal betales et depositum på 50,- kr. for at deltage. Man lægger sit navn samt telefonnummer i en kuvert sammen med 50,- kr. i rede penge og på en endnu ikke fastlagt dato, trækkes der lod blandt kuverterne, hvis der er mere end 100 der ønsker at deltage. Ægtefæller og veninder skal aflevere hver sin kuvert. Der er tid til julekoncerterne, men der er ikke lang tid til den 16. september, hvor jeg har bestilt 50 billetter til ”Den glade enke” i den Fynske opera. Det er med bus fra OK-Klubben, billetten er betalt samt bustransporttur/retur. Der er ingen spisning i år, da dette ikke er muligt pga. Coronarestriktioner i teatret. Kuvert med 50,- kr. samt navn og telefonnummer skal være i OK-Klubben i hænde senest den 31. august. Deltagerne offentliggøres den 1. september.

Vi har åbent hver dag fra 9-16 dog ikke fredag.
Ved alle de gratis arrangementer hvor der er betalt depositum, får man pengene tilbage efter endt aktivitet.
Tirsdag den 8. december 14-16, har jeg hyret en meget populær foredragsholder, nemlig Daniel Rye. I ved ham, som filmen ”Ser du månen Daniel” handler om. Flere har spurgt om ikke vi kunne få ham som foredragsholder i OK-Klubben, men igen er det kun muligt pga. de midler vi har fået fra ”Sommerpakken”. Arrangementet afholdes i Dyrehavesalen, i det tidligere Dyrehaveskole på Dyrehavevej. Her kan der nemlig være 200 mennesker, og da jeg ved, at der vil være rift om billetterne, har jeg valgt at flytte arrangementet til større lokaler. Daniel Rye er en meget dyr mand at få på besøg, men når man ved, at de fleste af pengene bliver brugt til at betale de mennesker der donerede penge for at få ham frigivet fra ISIS, så er det måske ok. Jeg ved, at han kommer til Folkerts Fylke her i efteråret og der koster billetterne 310 kr., så hvis man blot har betalt sit medlemskab af OK-Klubben er kontingentet hjemme.
Hvis man ønsker at deltage i lodtrækningen om billetter til dette foredrag, skal man senest den 2.11, have afleveret en kuvert med navn, telefonnummer og 50 Kr. på OK-Klubbens kontor. Der trækkes lod blandt kuverterne den 4.11.

Også fællesspisninger som Mortens Eftermiddag, som er annonceret i programmet, bliver gratis. Der er plads til 50-60 medlemmer, men herom senere på året.
I kan godt fornemme, at det bliver et efterår, hvor I rigtigt skal ud og opleve med OK-Klubben. Der kommer løbende flere arrangementer til, så hold jer løbende orienteret på hjemmesiden, Facebook og her i huset.
Men der er ikke noget, der er så godt, at det ikke er skidt for noget - eller er det omvendt - i hvert fald bliver det sådan, at ved de forskellige arrangementer gives der kaffe/te og en slags brød, jeg håber, at I er med på et slankeefterår.
Også Løvfaldsmatinè søndag den 25. oktober er også gratis, så I kan sagtens få råd til et ekstra glas rødvin og en sandwich.
Vi mangler stadig gode ideer til aktiviteter, så kom endelig ind på kontoret hvis I har en ide. Det kan være alt fra fællesspisninger, biografture, busture og andet, så hold jer ikke tilbage. Her vil det også være dejligt, hvis nogle meldte sig til at tage en lille tjans i planlægningen og udførelsen af disse, men det er ikke et krav.

Var det ikke mange dejlige nyheder, så glem ikke ”at det er fedt at være glad” og når tingene ser sortest ud, er der ofte en redningsplanke at gå på.
Vi er altid åbne for dialog om det ene eller det andet, flere hjerner tænker bedre end en hjerne.
Det var alt for mig for denne gang, udbred gerne ovenstående, også så vi kan få flere medlemmer i vores klub.

Husk at vi starter torsdagsforedragene på torsdag den 13. august, hvor Poul Markus kommer og fortæller om Jakob A. Riis der var en ung mand fra Ribe der i 1880èrne udvandrede til Amerika.

Vi samler stadig mailadresser så alle, løbende, kan få del i de gode nyheder.

Helle Lund