Sponsorater

Støt vores annoncører

Torsdag den 2. december kl. 14.00
Nisseholdets juleshow v. Søren og Torben

Sammen med en ekstra Nissepige kommer vi med den hyggelige julestemning og spiller en blanding af alle de kendte julesange. Sange fra TV-julekalendere, moderne julesange, f.eks. med De Nattergale, Ørkenens Sønner, Linie 3, Shu-Bi-Dua og Bamses Venner. Selvfølgelig spiller vi også Højt fra træets grønne top og Til julebal i Nisseland.

Til denne koncert skal der købes billetter.
Pris: 75 kr. pr. billet for medlemmer af OK-Klubben – 100 kr. pr. billet for andre.
Billetter kan købes på kontoret eller på mail til ok-klubben@hotmail.com

Torsdag den 9. december kl. 14.00
Julekoncert – U-noderne

Kom i julestemning med sangkoret U-noderne. På programmet er julens sange, salmer og evergreens. Det hele ledes og akkompagneres af korleder Rudi Pedersen, som også leverer musikken på keyboard.

Torsdag den 16. december kl. 14.00
I Darios juleprogram ”Jul, jul dejlige jul” kan man opleve Dario Campeotto og pianist fortolke kendte juleklassikere

Som ”Jeg så julemanden kysse mor”, ”På loftet sidder nissen”, ”Julen har bragt velsignet bud”, ”Den yndigste rose”, ”Dejlig er jorden”, etc. Naturligvis bliver der også smagsprøve på den italienske sang ”Santa Lucia”, som mange danskere forbinder med julen, men som oprindeligt er en hyldest til lysets helgen Santa Lucia. Og for resten: Vi glemte jo helt at nævne, at Angelique naturligvis også skal ønskes en glædelig jul!

Til denne koncert skal der købes billetter, og prisen for koncerten, let anretning, et glas vin og kaffe er kun: 150 kr. pr. billet for medlemmer af OK-Klubben – 200 kr. pr. billet for andre.
Billetter kan købes på kontoret eller på mail til ok-klubben@hotmail.com