Sponsorater

Torsdag den 4. november kl. 14.00
Svend Erik Larsen og Derek Mathews, musisk underholdning

Svend Erik Larsen kommer denne eftermiddag sammen med Derek Mathew fra Den
Engelske Pub og underholder med guitar og sjove historier. Sangene krydres med  finurlige vinkler på livet samt med nogle gode historier. Underholdningen involverer tilhørerne på den måde, at rigtig mange sange kan der synges med på.

Søndag den 7. november kl. 12.00    UDSOLGT
Mortens Eftermiddag

Igen i år afholdes Mortens Eftermiddag med stegt Mortens And - ris à la mande, en genstand og kaffe og kage. Undervejs sang og lidt underholdning.

Pris:  150 kr. Tilmelding og betaling senest 28. oktober.
Alle er velkommen. Billetter kan købes på kontoret eller på mail til:
ok-klubben@hotmail.com

Torsdag den 11. november kl. 14.00
Kommunalvalg 2021 i OK-Klubben

Næsten alle de år, OK-Klubben har eksisteret, har OK-Klubben afholdt vælgermøde den
sidste torsdag før valgdagen. Og sådan er det også i 2021. Repræsentanter fra alle opstillede partier er inviteret til at deltage i valgmødet, og der er også tradition for en total stoppet OK-Klub. Alle er velkomne til vælgermødet, og der er gratis adgang.

Der  serveres en kop kaffe og en kage. Der skal ikke bestilles plads på forhånd. Men kom i god tid. Vælgermødet slutter kl. 16.00.

Torsdag den 18. november kl. 14.00
Charmekursus for mænd og kommunikationskursus i mild og  blid stemmeføring for kvinder v. Gunhild Weisbjerg

Et festligt foredrag, hvor jeg sætter spotlight på forholdet mellem de to køn. Et lærerigt foredrag, som vækker smil og genkendelse uanset alder og parforholds situation. Hør om mænds og kvinders forskellige tilgang til verden og deres forskellige brug af sproget. Foredraget er unikt, trods den skøre titel, så der er garanti for, at folk går fornøjede hjem, lidt klogere på mænds og kvinders forskelligheder.

Søndag den 21. november kl. 14.00
Efterårs matiné med lune evergreens v. Jazzband Kolding

Efter en lang pause er Jazzband Kolding, atter klar til en hyggelig efterårsmatiné og vil som førhen, byde på gode swingende rytmiske toner.
Jazzband Kolding er et af trekantens bedste bigbands, og repertoiret vil som sædvanlig være populære jazzevergreens og swingmelodier.
 Da koncerten er sidst på året, vil musikken påminde den kommende måned med nogle juletoner.
Kom og vær med til en hyggelig og afslappende eftermiddag. Nyd musikken til en  sandwich og et godt glas rød-/hvidvin, en øl/sodavand eller en kop kaffe med kage.

Prisen er 65 kr.
ekskl. forplejning, som købes til favorable priser. Billetter købes ved indgangen.

Torsdag den 25. november kl. 14.00
Piraternes kyst v. Rasmus Krath

Kun ganske få mennesker har mødt en vaskeægte pirat. Mød Rasmus Krath, som rejste til Somalia. Imod alle odds fik han lov til at tale med de pirater, som kaprer skibe og  deres besætninger.

Krath balancerer på en knivsæg, da han forsøger at rejse igennem det pirat- og terroristfyldte land uden selv at blive bortført undervejs - for her er det nærmest almindeligt, at de lejesoldater, som er ansat til at beskytte de tilrejsende, ender med i sidste ende selv at bortføre dem.