Sponsorater

Støt vores annoncører

Torsdag den 7. oktober kl. 14.00
Der ligger snegle og boller v. Hans Wendelboe Bøcher

I mere ned 20 år har Hans Wendelboe Bøcher haft kameraet og sprogøret med sig. Det er blevet til adskillige tusinde mærkværdige, skøre, skæve, uforståelige og pinlige skilte og overskrifter. Denne eftermiddag er til at motionere lattermusklerne, få krummet tæerne og måske blive lidt klogere på det danske sprog.

Torsdag den 14. oktober kl. 14.00
Humor og alvor ved Himmerigets port - om at snakke med Sankt Peter v. Peter Værum

Et foredrag fyldt med muntre historier om Sankt Peter, der står med nøglerne ved porten til Himmerige. Eksempler på, hvordan H.C. Andersen og andre brugte temaet i deres digtning - og hvordan Jesus brugte anekdotiske fortællinger om Himmerige i sin religiøse formidling. Hvad skal vi gøre for at komme ind gennem porten?

Et muntert foredrag med alvorlige perspektiver.

Torsdag den 21. oktober kl. 14.00
Syngepigen fra Rødby v. Elsebeth Iver

Elsebeth Iver er sælger, bogholder, avisbud, husmor og syngepige med spræl. Syngepigen fra Rødby optræder, så ofte hun kan, til alle tænkelige lejligheder.
I OK-Klubben akkompagneres Elsebeth af Palle Juul Hansen, der tidligere har spillet for medlemmerne i OK-Klubben

Torsdag den 28. oktober kl. 14.00
Canada og Alaska v. Familien på farten

Anne Grethe og Helge pakker endnu en gang deres gamle Landcruiser og skiber den over Atlanten til Nordamerika.
Fra Halifax i det sydlige Canada er kursen nordvest – mod Alaska.
I 180 dage bliver Landcruiseren en rullende pensionistbolig på 44.000 kilometer på de nordamerikanske veje.
Foredraget er ikke blot en palet af flot natur og spændende mennesker – men også en varm fortælling om, at eventyret lever videre i livets efterår.