Januar
Februar
Marts
April
Maj
Juni
OK-Skolen
Ture i OK-Klubben
OK-Bridge i Centrum
Øvrige aktiviteter
Bestyrelse og udvalg
Praktiske oplysninger
Tidligere programmer
Kontakt oplysninger

Skriv til os hvis du har  forslag, kommentarer, eller spørgsmål.
Her kan du også melde dig ind i OK-Klubben.

 

Kontoret
OK-Klubben
Ålegården 3,
6000 Kolding
Telefon: 75524767
Torsdage lukkes telefonerne kl. 14.00


OK-Klubbens Bank
Jyske Bank, Reg.nr. 5098 kontonr. 1048247

OK-Skolens Bank
Danske Bank, Reg.nr. 1569 kontonr. 8760011178


Støt vore annoncører
De støtter os

 

 

Oktober

  Torsdag den 4. oktober kl. 14.00
Koncert med Trio col Basso

Trio col Basso er et nyt navn i OK-Klubben, men kendt på den klassiske musikscene. Vi er meget stolte over at kunne præsentere dem i OK-Klubben til en koncert med en god blanding af trioens yndlingsmusik -med mange ørehængere imellem- indenfor klassisk, tango og folkemusik med uformelle fortællinger om musikken og deres virke som trio.
Trioen markerer i år 100-året for 1. Verdenskrigs afslutning med en musikalsk koncertfortælling om krigen, der ændrede verden. Der vil også være værker fra denne turné på eftermiddagens program.

Trio col Basso er tre ambitiøse unge kvinder, som sammen har dannet strygetrioen Trio col Basso i november 2014. Fælles for os er, at vi alle brænder for kammermusikken. Lige fra første gang, vi spillede sammen, oplevede vi en særlig energi, og det stod hurtigt klart for os, at vi skulle spille sammen. Ud over det særlige samspil og venskab, der er opstået imellem os, er noget af det, der binder os sammen, at vi har en fælles ambition med musikken - nemlig at den skal ville noget. Den skal røre og overraske publikum, og det er det mantra, vi arbejder ud fra - lige fra udvælgelsen af repertoire, gennem vores arbejde med musikken og frem til koncertopførslen.
 
   
 
  Torsdag den 11. oktober kl. 14.00
Den transsibiriske Jernbane v. Poul Weber

Tidligere Amtsborgmester Poul Weber og tidligere kulturchef Knud Rasmussen tager forsamlingen med ombord i Den transsibiriske Jernbane.
Den 3-ugers tur starter med fly fra Kastrup til Moskva, og efter 3 dage i Moskva stiger vi ombord i toget og kører 5.500 km til første stop, Irkusk ved Bajkalsøen.
Efter 3 spændende dage midt i Sibirien hopper vi på toget igen og stiger af i Mongoliets hovedstad Ulan Bator, hvor vi tager ophold i 3 dage bl.a. med besøg hos nomaderne.
På den sidste strækning fra Ulan Bator møder vi den Kinesiske Mur flere gange, inden vi når endestationen Beijing.

Efter 5 dage i Beijing flyver vi direkte til Kastrup med vores livs rejse bag os.
 
   
 
  Torsdag den 18. oktober kl. 14.00
”DYVEKE” – musik fra gamle dage  v. Dyveke

Der er lagt op til en nostalgisk eftermiddag, når DYVEKE d. 18/10 kl. 14.00 lægger vejen forbi OK-Klubben. Gruppen har nemlig specialiseret sig i gamle danske film- & revy-sange fra 20-erne, 30-erne og 40-erne. Hvem husker f.eks. ikke ”Pige træd varsomt”, ”Gå med i lunden” eller ”Man binder os på mund og hånd”? DYVEKE er tro over for originalerne, men tilfører samtidig sangene nyt liv i form af vokalharmonier, nye arrangementer og en anderledes instrumentering.

Adskillige koncerter på bl.a. højskoler, efterskole, plejehjem, diverse spillesteder og i forskellige foreninger har vist, at musikken ikke kun taler til et ældre publikum, men til flere aldersgrupper. Samtidig har de mange koncerter givet en stor erfaring, der er med til at sikre en musikalsk, nostalgisk og hyggelig oplevelse – og så kan man både lytte, synge med og tage en lille svingom til de gamle sange.

DYVEKE består af Torben Warncke på ukulele, guitar, sang og Henrik Prip Eriksen på guitar, kazoo, sang.
 
   
 
  Torsdag den 25. oktober kl. 14.00
Vandring for livet  v. Familien på farten.

Familien på farten har været i OK-Klubben mange gange med deres fantastiske foredrag og billedshow. Nu er familien aktuel med et nyt foredrag, og det skal vi ikke snydes for.

Helge lovede at gå hjem fra Nordkap, hvis naboen holdt op med at ryge. Naboen blev røgfri - og Helge på 69 år snørede vandrestøvlerne. På 73 dage gik han 3500 kilometer fra Nordkap hjem til Give. Undervejs var Anne Grethe i den gamle Landcruiser hans uundværlige støtteteam. Foredraget er ikke bare en palet af smuk natur og spændende mennesker - men også en varm fortælling om, at når to står sammen, så bliver det umulige muligt - også at samle over 200.000 kroner ind til Kræftens Bekæmpelse.