Støt vores annoncører

Torsdag den 2. september kl. 14.00
Der står kvinder bag alt – også Luther v. Torkild Jensen

I 2017 fejrede vi 500-års reformationsjubilæum. Måske mener vi, at vi nu har hørt alt om Luther og at han skal have lov til at hvile nu.
Men hvad med hans spændende hustru Katharina von Bora?.
Foredraget giver et indblik i hendes liv - fra bortløben nonne til bagkvinde for en af 1500-tallets mest kendte skikkelser - og i samtiden på det tidspunkt.

Torsdag den 9. september kl. 14.00
En alkoholikers bekendelser og erkendelser. Der er håb. V. Søren Nørgaard

Alkoholforbruget i Danmark er stort.
Konsekvenserne er mange. Følgesygdomme, ødelagte familier og omgivelsernes magtesløshed.
Med udgangspunkt i, at Søren Nørgaard er tørlagt alkoholiker gennem 15 år, berettes om de kampe, alkoholikeren må kæmpe. Alkoholisme er stadig tabubelagt, og mange mennesker er usikre på, hvordan man er sammen med alkoholikere.

Torsdag den 16. september kl. 13.00
Jubilæum

OK-Klubben har 50-års jubilæum. Dette skal naturligvis fejres på ordentlig vis.
Det gør vi torsdag den 16. september, hvor der vil være åbent hus fra kl. 13-16. Det endelige program for dagen vil være tilgængeligt her på hjemmesiden, på Facebook samt med opslag i OK-Klubben.

Torsdag den 23. september kl. 14.00
Tak for sangen, Carl v. Ida Vorre

Carl Nielsen var en særdeles alsidig komponist. Mens han i udlandet er kendt for sin symfoniske musik til  koncertsale, forbinder mange danskere ham i høj grad med en lang række folkelige sange. Han har komponeret omkring 300 sange. I foredraget vil Ida Vorre se nærmere på sangkomponisten Carl Nielsen, hans produktion af folkelige sange og sætte dem ind i en historisk kontekst.
Undervejs vil der være rig lejlighed til selv at synge med på nogle af sangene.

Torsdag den 30. september kl. 14.00
Korsbæk i mit hjerte v. Henning Hansen

Matador er et stykke danmarkshistorie, der udspiller sig i en lille dansk købstad 1929-1947.
En filosofisk, humoristisk og kærlig skildring af Lise Nørgaards fuldstændige usminkede sandhed om os alle. Gode fortællinger, båret af enestående nuancerede  personskildringer, må opleves igen og igen. Vi kender og elsker personerne i Korsbæk – vi går sammen bag om disse vidunderlige karakterer: Ingeborg, Maude, Kathrine, Agnes,
Laura osv.