Januar
Februar
Marts
April
Maj
Juni
OK-Skolen
Ture i OK-Klubben
OK-Bridge i Centrum
Øvrige aktiviteter
Bestyrelse og udvalg
Praktiske oplysninger
Tidligere programmer
Kontakt oplysninger

Skriv til os hvis du har  forslag, kommentarer, eller spørgsmål.
Her kan du også melde dig ind i OK-Klubben.

 

Kontoret
OK-Klubben
Ålegården 3,
6000 Kolding
Telefon: 75524767
Torsdage lukkes telefonerne kl. 14.00


OK-Klubbens Bank
Jyske Bank, Reg.nr. 5098 kontonr. 1048247

OK-Skolens Bank
Danske Bank, Reg.nr. 1569 kontonr. 8760011178


Støt vore annoncører
De støtter os

 

 

September

  Torsdag den 6. september kl.14.00
Cuba under forandring – en førstehåndsberetning v. Niels-Henrik Jensen

Forandringens vinde blæser over den kommunistiske østat Cuba. Den private foretagsomhed er i vækst, iværksættere har medvind og åbner restauranter og lejer dele af deres bolig ud til turister, de såkaldte ”casa particular”. Og den korte periode med opblødning af det anspændte forhold til naboen USA under præsident Barack Obama, har også sat sine tydelige og positive spor. Hør om hverdagen for den helt almindelige cubaner cirka 60 år efter revolutionen. Mød pensionisten, der handler i de statsunderstøttede butikker, tag med på en privat restaurant og følg med helt ind i værelset hos en kendt udlejer, der fik guld ved OL i Kinas hovedstad Beijing. Journalist Niels-Henrik Jensen, der har besøgt Cuba flere gange, har på en rundrejse med privat indkvartering endnu en gang mødt cubanerne i øjenhøjde.

Et arrangement i samarbejde med OK-Skolen
 
   
 
 

Mandag den 10. september kl. 09.00
Kongernes Jelling og Hopballe Mølle

Kl. 9:00 Afgang fra OK-Klubben ad smukke veje over Vingsted, Bredsten, Fårup sø. Undervejs drikker vi kaffe og får et kærnemælkshorn.
Kl.10:00 ankommer vi til Jelling, hvor vi får en introduktion til Kongernes Jelling, Runestene og gravhøjene samt hele området omkring kirken. Efter introduktion er der mulighed for at udforske Kongernes Jelling både inde og ude på egen hånd.
Kl. 12:00 Mødes vi ved bussen og kører til Hopballe Mølle, hvor vi selvfølgelig skal spise en menu bestående af helstegt Hopballe kylling samt dessert. Hertil 1 genstand efter eget valg. Der bliver mulighed for at se og nyde den smukke natur og besøge den meget flotte gårdbutik.
Se hele programmet for denne tur.
 

   
 
  Torsdag den 13. september kl.14.00
Den lille pige med den store stemme v. Eva Sun Nyo


Et dejligt gensyn i OK-Klubben med Eva Sun Nyo, som kommer med nye sange og kendte og elskede klassikere fra musicalens og operetternes verden.

Eva Sun Nyoo kom til Danmark som spæd og har fået sin musikalske uddannelse i Danmark. Evas repertoire spænder vidt. Fra klassisk musik over musical, operetter og viser til kendte og elskede danske sange. Koncerten vil komme til at indeholde en perlerække af kendte numre, og det bliver en stor musikeftermiddag i OK-Klubben.
 
   
 
  Torsdag den 20. september kl. 14.00
Fra Bramdrupdam til hele verden – en virksomheds udvikling
v. Torben Vestergaard Frandsen

Torben Vestergaard Frandsen beretter den fantastiske historie om virksomhedens udvikling fra et væveri i Bramdrupdam til et verdensomspændende firma specialiseret i sygdomsbekæmpende tekstiler til den 3. verden. I den proces har vi udviklet banebrydende produkter, der ikke alene har reddet utallige menneskeliv i den 3.verden, men også hævet livskvaliteten betydeligt for disse mennesker.
En spændende eftermiddag med både lokal kolorit og udsyn til hele verden – især den fattigste del af den.

Et arrangement i samarbejde med OK-Skolen
 
   
 
  Mandag den 24. september til tirsdag den 2. oktober
Kroatien – Istrien 9 dage

Pris: 6.950 kr. Bemærk – næsten alt er inkluderet i prisen!
En spændende tur til Kroatiens nordlige halvø Istrien. En halvø præget af de mange nationer, der har været her gennem dens brogede historie: Romerne, venezianerne, tyrkerne, habsburgerne, italienerne, jugoslaverne og nu kroaterne.
Nær Italien åbenbarer halvøen sig i Adriaterhavet med en utrolig smuk natur fyldt med vinmarker, olivenlunde og gamle fæstningsbyer. Hertil kommer en række maleriske byer fyldt med charme, kultur og historie. Vi bor på et dejligt hotel lige ud til vandet i feriebyen Umaq, og der er en række spændende udflugter med i programmet til nogle af Istriens mest idylliske byer. Vi skal til trøffelbyen Motovun og får også en herlig vinsmagning samt en skøn sejltur langs den kroatiske riviera.

Se hele programmet for denne tur.
   
 
  Torsdag den 27. september kl.14.00
En musikalsk blæksprutte v. Nils Adrian Espersen


Det begynder med en guitar og ender med et helt orkester. En musikalsk artistisk koncert, hvor stadig flere instrumenter kommer i spil. Alt sammen helt live.
Genremæssigt er koncerten en rejse gennem mange stilarter: Klassisk musik, ragtime, viser, evergreen, jazz, bossanova, pop og blues.
Det første nummer er med den klassiske guitar. For hvert nyt stykke musik tilføjer Niels Adrian et instrument.

Gradvist skaber han sit ”One Man Band”, hvor han synger, fløjter, spiller guitar, bas, mundharpe, rytmeinstrument og elektroniske trommer. Alt sammen i ét nummer!

Hvert enkelt instrument præsenteres efterhånden, som Nils Adrian føjer det til ”orkesteret”.
Det hele kulminerer i en ”Grand Finale”, hvor publikum synger i kor.