Sponsorater

Støt vores annoncører

Tirsdag den 14. juni kl. 9.00
Tur til Marsktårnet og Klægager

Afgang fra OK-Klubben kl. 9.00.
Vi kører direkte til Marsktårnet, som er designet af arkitekterne fra den verdensberømte danske tegnestue Bjarke Ingels Group.
Det fremstår som både en skulptur og et udkigstårn, har form som en dobbelt-helix og er designet på den måde, at der er én vej op og en anden vej ned. Du får dermed den fulde oplevelse for hvert enkelt trin hele vejen op og ned.
Når du har gået de 146 trin op eller taget den integrerede elevator og lander på en udkigsplatform, står du 36 meter over havets overflade. Når vejret tillader det, kan man nyde udsigten helt til Ribe, Sild og Rømø.

Turen går herefter til Klægager, Den Gamle Digegreves Gård, som er navnet på stuehuset til den oprindelige firlængede gård bygget i 1857. Navnet henviser til, at gårdens beboer og hans far før ham havde titlen Digegreve.
Gården drives i dag af Ruth og Christian Lorenzen, og den blev i 2017 kåret som Danmarks smukkeste bondegård.
Efter ankomsten får vi en lille rundvisning og fortælling om gårdens historie. Herefter skal vi nyde Marskbondens Frokost, som består af flere egnsspecialiteter.

Vi skal også på en rundtur i området, hvor Christian kører med som guide og fortæller om ”Spor i Marsken” med mange gode fortællinger om alt og alle, som har præget marsken fra istid til nutid.

Tilbage på gården får vi kaffe, kringle og brødtorte, samt en fortælling om det sønderjyske kaffebord.
Det er nu tid til at komme hjemad.

Turen slutter i Kolding kl. ca. 17.30.

Pris pr. person: 650 kr.
Prisen inkluderer: Bus, entré, rundvisning, frokost, guidet rundtur samt kaffe, kringle og brødtorte.

Sidste tilmelding er 25. maj 2022 og gennemføres kun ved min. 45 deltagere.