Mandag den 8. juni
Endagstur til Fanø

Fanø er den nordligste af de beboede øer i Vadehavet og en del af Nationalpark Vadehavet.
Øen ligger midt i Vadehavet, der nu er en del af UNESCO´s Verdensarv. På Fanø er der en egen stemning, præget af den tidligere søfartskultur, hvilket kan ses i bygninger og de gamle Fanødragter. I dag er der ingen søfart tilbage, men Fanø er nu et yndet turistmål for mange danske og udenlandske gæster.

Dagsprogrammet for turen:
Kl. 08.30  Afgang fra OK-Klubben
Kl. 10.20  Ankomst til Fanø
Kl. 10.30  Kaffe på højskolen og en præsentation af Fanø og øens kultur
Kl. 11.20  En kort fortælling om Fanø Højskole og en lille rundtur på Fanø Night & Stay
Kl. 12.00  Frokosten står klar
Kl. 13.00  Guidet tur til Sønderho, der i 2011 blev kåret som landets smukkeste landsby
Kl. 15.00  Bus mod nord – medbragt kaffe og kage fra Højskolen nydes på stranden ved Rindby eller Fanø Bad. Turen på Fanø afsluttes med ca. en time på egen hånd i Nordby, inden vi igen køres til Fanøfærgen
Kl. 18.30  Hjemkomst til OK-Klubben

Pris kr.: 640,-
Prisen dækker: Buskørsel, overfart, al forplejning, guide og evt. entréer. Turen er planlagt i samarbejde med Fanø
Højskole og Bjert Busser. Sidste tilmelding og betaling: 1. maj 2020.

Sprogø tur til efteråret.
Tirsdag den 4. august     UDSOLGT
Tur til Sprogø

Kl. 08.00  Afgang fra OK-Klubben
Kl. 09.30  Kaffe/brød og toiletbesøg på sidste rasteplads før Storebæltsforbindelsen (der findes ikke toiletter på Sprogø)
Kl. 10.00  Rundtur på Sprogø med lokalguide
Kl. 12.30  Vi kører retur til Odense
Kl. 14.00  Sejltur på Odense Å – ophold undervejs, hvor vi spiser æggekage på restaurant Carlslund (menu + 1 genstand er inkl. i turens pris)
Kl. 16.30  Vi sejler tilbage til Munkemose, hvor bussen venter på os
Kl. 18.00  Forventet ankomst til Kolding

Flemming Rishøj vil i bussen fortælle om Sprogø mm.

Pris: kr. 850.

Glæd dig til denne fantastiske tur til efteråret.
Den 11.-19. september tur til Toscana i 9 dage.

Efteråret i Toscana er en yderst behagelig årstid at rejse på, og I vil opleve et meget natursmukt område fyldt med kunst, historie og naturligvis de kendte vine. Store seværdigheder som Firenze, San Gimignano, Pisa og Lucca er alle inden for rækkevidde. Rejsen byder på en god blanding af kultur, natur, men også tid til afslapning eller udforskning af den hyggelige kurby med en lækker kop cappuccino på en af de lokale caféer.

Se hele programmet for denne tur her.