Sponsorater

Støt vores annoncører

Torsdag den 5. maj  kl. 14.00
Hawai’i - Naturens mesterværk v/ Åse Thomassen

Hawai’i er naturens mesterværk. Med mit kamera har jeg forsøgt at indfange den dramatiske natur på de fire øer, Hawai’i Big Island, Maui, Oahu og Kaua’i. For mig var mødet med Hawai’i en så stærk, sanselig oplevelse, at jeg måtte  tilbage og opleve det alt sammen igen og igen.
Belønningen var et indblik i øernes oprindelse, befolkningens mangfoldighed og livsstil samt en dyb respekt for naturens rigdom. Men med i bagagen hjem var også en vemodighed over, at økonomiske interesser er i fuld gang med at forvandle naturens mester.

Torsdag den 12. maj kl. 14.00
Danskheden her og nu og historisk set v/ Claus Hagen Petersen

Globalisering, forholdet til EU, islamisme og grænsekontrol er en lille håndfuld af tidens overordnede nøgleord i den politiske debat, der hver for sig og ikke mindst sammen naturligt får os til at spørge os selv om, hvad der egentlig binder os sammen her til lands.
Claus Hagen Petersen giver et signalement af danskhed og dansk identitet med historiske tilbageblik og sætter bl.a. fokus på så forskellige begreber som statsborgerskabet, sproget, velfærdsstaten og kongehuset.

Torsdag den 19. maj kl. 14.00
En hverdag i 398 dage v/ Susanne Rye (mor til Daniel Rye)

Med løgn, angst, uvished og frygt for fremtiden. Vi skulle leve vores liv helt normalt, gå på arbejde, gå til sport, gå til fester ....
Vi skulle lyve for vores familie, venner, naboer, kollegaer og ikke mindst Daniels venner i 10 mdr.