Sponsorater

Støt vores annoncører

Torsdag den 7. april kl. 14.00
”Piger i trøjen” v/ Karina Jensen

Karina Jensen fortæller om sine sammenlagte 14 år i Forsvaret og om, hvordan livet kan forme sig efter mange forskellige omstændigheders gang.
Efter Handelsskolen vidste Karina ikke helt, hvad hun skulle give sig i kast med, og en dum kommentar fra en tidligere kæreste førte til et væddemål om gennemførelse af værnepligten i 2006.
Værnepligten blev startskuddet til en lang karriere i trøjen og 4 missioner for Forsvaret. Fællesskabet og måden, man gik til opgaveløsningen på, var lige noget for Karina Jensen.
Karina kommer med sine historier ind på følelserne omkring det at være væk hjemme fra, at se sine soldaterkammerater få PTSD og om at leve et helt andet liv end sin omgangskreds. Og overvejelser omkring det, eventuelt at skulle overgå til ”den civile” verden efter et langt soldaterliv.

Torsdag den 21. april kl. 14.00
Vietnam, smukke naturscener og et hårdført folk v/ Peer Faurskov

Vietnam er et fantastisk rejseland, som Peer Faurskov gerne vender tilbage til. Befolkningen er gæstfri og de har været dygtige til at omstille sig nye betingelser. Han har besøgt nogle af de 54 forskellige etniske grupperinger der findes i landet. Krigen er fortid, men den er bestemt ikke glemt.

Torsdag den 28. april kl. 14.00
Glimt før glemsel v/ Niels Ole Frederiksen

Digt og fællessang. Filosoffen John har sagt: ”At vi mennesker kan ikke flyve, men vi kan i det mindste synge…
” Vi skal synge fællessange fra den nye Højskolesangbog.
Indimellem vil Niels Ole Frederiksen læse nogle digte fra en lille bog han har udgivet, som hedder: ”Glimt – før glemsel”