Torsdag den 2. april kl. 14.00
Humor og alvor ved Himmerigets port - om at snakke med Sankt Peter v. Peter Værum

Et foredrag fyldt med muntre historier om Sankt Peter, der står med nøglerne ved porten til Himmerige. Eksempler på, hvordan H.C. Andersen og andre brugte temaet i deres digtning - og hvordan Jesus brugte anekdotiske fortællinger om Himmerige i sin religiøse formidling. Hvad skal vi gøre for at komme ind gennem porten?
Et muntert foredrag med alvorlige perspektiver.

Onsdag den 15. april       AFLYST
Vild med dans

Vild med dans - the musical er ikke alene en hyldest til dansen med alt dens glitter, pragt og passion, men også en ny original feel-good musical om helt almindelige mennesker, der forvandler sig til en ny, stærkere version af sig selv.
En forestilling fyldt med varme, charme og show.
Musicalen handler om Christina, der er en stille pige, der fra start danser som en drøm og er dommernes kæledægge.
Maiken har noget af et konkurrencen og misunder Christinas fl otte dansetrin på trods af egen manglende indsats i øvelokalet; det bringer Maikens mørke sider frem.
Thomas deltager i konkurrencen med et simpelt mål – at vinde sin tidligere kæreste tilbage. En kamp, der ikke bliver let, da det skal vise sig, at hun er dommer i ”Vild med dans”.

Pris pr. person: Kr. 2.295,-
Prisen dækker: transport ifølge program, 1 overnatning i dobbeltværelse med morgenmad, Vild med dans billet (kategori 0), Vild med dans menu, udflugtskørsel i København. Tillæg for enkeltværelse: Kr. 325,- (der er 10 værelser til vores rådighed).

Se hele programmet for denne tur her.

Torsdag den 16. april kl. 14.00
Charmekursus for mænd og kommunikationskursus i mild og blid stemmeføring for kvinder v. Gunhild Weisbjerg

Et festligt foredrag, hvor jeg sætter spotlight på forholdet mellem de to køn. Et lærerigt foredrag, som vækker smil og genkendelse uanset alder og parforholds situation. Hør om mænds og kvinders forskellige tilgang til verden og deres forskellige brug af sproget.
Foredraget er unikt, trods den skøre titel, så der er garanti for, at folk går fornøjede hjem, lidt klogere på mænds og kvinders forskelligheder.

Torsdag den 23. april kl. 14.00
Syngepigen fra Rødby v. Elsebeth Iver

Elsebeth Iver er sælger, bogholder, avisbud, husmor og syngepige med spræl. Syngepigen fra Rødby optræder så ofte, hun kan til alle tænkelige lejligheder.
I OK-Klubben akkompagneres Elsebeth af Palle Juul Hansen, der tidligere har spillet for medlemmerne i OK-Klubben. Både som solist, men sidst sammen med Kansas City Stompers.

Torsdag den 30. april kl. 14.00
Nordkap tur-retur v. Erik Demant

Fru Demant og jeg tankede Hondaen og kørte ca. 6.300 km fra Lunderskov til Nordkap og retur. Det blev en fantastisk oplevelse. Vi kørte langs den norske vestkyst fra Bergen til Nordkap med afstikker til Lofoten. Hjemturen gik gennem Lapland til Sverige og ned langs Den Botniske Bugt. En tur med storslået natur. Mødet med spændende mennesker og en
kultur, som er præget af naturen og vejret.

Foredraget er en fortælling i lyd og billeder om naturen, med fokus på den fantastiske natur og livsbetingelserne i vores nabolande.