Mandag den 1. marts kl. 13.00     AFLYST
Nordkap tur-retur v. Erik Demant

Fru Demant og jeg tankede Hondaen og kørte ca. 6.300 km fra Lunderskov til Nordkap og retur. Det blev en fantastisk oplevelse. Vi kørte langs den norske vestkyst fra Bergen til Nordkap med afstikker til Lofoten.
Hjemturen gik gennem Lapland til Sverige og ned langs Den Botniske Bugt. En tur med storslået natur. Mødet med spændende mennesker og en kultur, som er præget af naturen og vejret.

Foredraget er en fortælling i lyd og billeder om naturen, med fokus på den fantastiske natur og livsbetingelserne i vores nabolande

Torsdag den 4. marts kl. 14.00     AFLYST
En historisk bytur i ord og billeder v/ Gunnar Storm Thomsen

Kolding by har ændret sig markant igennem de sidste 150 år. Store købmandsgårde og driftige fabrikker er væk eller ombygget til andre formål. Husenes facader i gadeplan er ændret i takt med tidens krav om store udstillingsvinduer. Gadernes brosten blev erstattet med asfalt og er senere omlagt til gågader med flisebelægning.

Gunnar Storm Thomsen vil fortælle om mange af byens forandringer via arkivbilleder og nutidige fotografier.

Torsdag den 11. marts kl. 14.00     AFLYST
Syngepigen fra Rødby v. Elsebeth Iver

Elsebeth Iver er sælger, bogholder, avisbud, husmor og syngepige med spræl. Syngepigen fra Rødby optræder, så ofte hun kan, til alle tænkelige lejligheder.
I OK-Klubben akkompagneres Elsebeth af Palle Juul Hansen, der tidligere har spillet for medlemmerne i OKKlubben - både som solist, men sidst sammen med Kansas City Stompers.

Søndag den 14. marts kl. 14.00     AFLYST
En hyggelig klingende swingende matiné

Et af trekantens bedste bigbands, Jazzband Kolding, holder traditionen ved lige og byder
for 7. gang på god rytmisk underholdning i OK-Klubben. Repertoiret er som sædvanligt populære jazzevergreens og swingmelodier.
Kom og vær med til en hyggelig og afslappende eftermiddag. Nyd musikken til en sandwich og et godt glas vin, en øl/sodavand eller en kop kaffe med kage.
Prisen er 65 kr. ekskl. forplejning, som kan købes til favorable priser.
Billetter købes ved indgangen.

Torsdag den 18. marts kl. 14.00     AFLYST
”Alene i vildmarken” v. Kim Krohn

Efter 60 dage alene i den vilde norske natur tabte Kim Krohn 25 kilo, men heldigvis havde han forberedt sig godt på forhånd.
Kim kommer og fortæller om en uforglemmelig oplevelse, da han levede to måneder alene i vildmarken, og den barske natur satte sig sine spor på kroppen.

Torsdag den 25. marts kl. 14.00     AFLYST
Vin og Ost v. Osten I Helligkorsgade og Kresten fra Kolding Vinhandel

En klassiker i OK-Klubben. En sprudlende eftermiddag venter i samværet med vores to kompetente guider. Flemming fra Osten med sit overdådige ostebord og Kresten med sine dejlige vine og mange gode historier.
En eftermiddag sammen med gode venner og måske også lidt god musik sammen med osten og rødvinen. Så går det nok ikke helt galt.

Prisen er 150 kr. for at deltage i arrangementet, og der skal købes billetter til eftermiddagen. Vi gør opmærksom på, at der kun sælges 100 billetter, så - køb i god tid.