Søndag den 3. marts kl. 14.00
En hyggelig klingende swingende matiné

Et af trekantområdets bedste bigbands, Jazzband Kolding, holder traditionen vedlige og byder for 6. gang på god rytmisk underholdning i klubben. Repertoiret er som vanligt populære jazz-evergreens og swingmelodier.
Kom og vær med til en hyggelig og afslappende eftermiddag. Nyd musikken til et godt glas rødvin, en øl eller en kop kaffe.
Prisen er 60 kr. ekskl. drikkevarer, som købes til favorable priser.
Billetter købes ved indgangen.

Tirsdag d. 5. marts kl. 16.15
La Bohème på Den fynske Opera

Livet som kunstner i 1800-tallets Paris er hårdt. På et kvistværelse lever de fire bohemer Rodolfo, Schaunard, Colline og Marcello i fattigdom, og juleaften må digteren Rodolfo gribe til yderligheder for at holde varmen og fyre op i brændeovnen med sit manuskript. Døren går op, og ind træder musikeren Schaunard med mad, brænde, penge og – ikke mindst – vin og cigarer!
Tag med ind på Café Momus og oplev Puccinis klassiske opera i en charmerende kammeropsætning, hvor et salonorkester på syv musikere og unge sangere fremtryller ægte pariserstemning.
Salen er indrettet med caféborde, og som publikum kommer du helt tæt på sangerne.

Se hele programmet for denne tur.

Torsdag den 7. marts kl. 14.00
Livets lange linjer v. Carl Erik Lundgaard

”Først som moden mand fik jeg øje på de lange linjer i mit liv. Uforståelige hændelser, begivenheder, følelser og billeder samlede sig i lange livslinjer, som førte frem til den enkle erkendelse: livet skal leves nu. I går og i morgen findes ikke, kun nuet ånder - ligesom mig”.
Det er en eftermiddag med historiefortælling, musik og sange, humor, alvor, underfundighed og selvironi. Carl Erik Lundgaard er historiefortæller, musiker, komponist og tidl. lektor på Det fynske Musikkonservatorium. Han har spillet harmonika,
siden han var 10 år. De sidste 30 år har han været heltidsmusiker og blandt andet udgivet 10 plader
Carl Erik vil i løbet af eftermiddagen, i tale og sang underholde os med sin stemme og sit spil på harmonikaen.

Torsdag den 14. marts kl. 14.00 – 16.00
Da lysekronen faldt ned i lagkagen v. Niels Ole Frederiksen

Tilbageblikket som det hedder, når man som gammel gør sig tanker om det liv, man har levet. Altså i det omfang man kan huske det og ikke mindst i det omfang, man synes, visse begivenheder har haft betydning for ens liv.
Foredraget handler ikke om lagkager og lysekroner. Men derimod om nogle historiske begivenheder, som har gjort indtryk på mig. Det kan være noget, jeg har hørt om, eller som via læsning af aviser eller bøger har sat sig spor, eller det kan være noget, jeg ligefrem har oplevet selv. Det drejer sig om begivenheder og personer, som har gjort et indtryk og derfor har spillet
en rolle i mit og andres liv. Det er ikke erindringsportrætter i gængs forstand, men snarere anekdotiske erindringsglimt
med en historisk reference tilsat lidt biografisk gemyse. Det er heller ikke faglig korrekt danmarkshistorie, men subjektive fortællinger fra de sidste 70 års danmarkshistorie betragtet og vurderet af Niels Ole Frederiksen.
Niels Ole har tidligere gæstet OK-Klubben, dengang om sin opvækst i Horsens Statsfængsel.
Et arrangement i samarbejde med OK-Klubben

Torsdag den 21. marts kl. 14.00
John F. Kennedy v. Mogens Blume Schmidt

”Spørg ikke om, hvad jeres land kan gøre for jer. Spørg om, hvad I kan gøre for jeres land”.
Præsident Kennedy skabte begejstring og tro på fremtiden. Sammen med unge, intelligente, handlekraftige rådgivere og sin smukke, stilsikre hustru forvandlede Kennedy Det Hvide Hus og præsidentembedet til et ”eventyrhof”. Men eventyret varede ikke ved og fik en brat afslutning den 22. november i 1963.
Foredraget, suppleret af billeder, kigger nærmere på Kennedy-klanen, præsidenten, hans eftermæle og de mange myter.
Mogens har stor interesse for kultur og samfundsforhold. Han har brugt en del tid på at studere markante personligheder, deres baggrund, liv, gerning og evt. forfatterskab. Det er med baggrund i dette, at han gæster OK-Klubben med foredraget om John F. Kennedy.
Et arrangement i samarbejde med OK-Skolen

Torsdag den 28. marts kl. 14.00
Peter og poeterne v. Peter Abrahamsen

Peter Abrahamsen, sanger, sangskriver, født 1941 – ”Gennem det meste af mit voksenliv har jeg beskæftiget mig med danske/nordiske digtere og tonsætning af deres digte. Lige fra Carl Scharnberg, Oskar Hansen, norske Rudolf Nielsen, B.S.Ingemann, Emil Aarestrup, Sigfred Pedersen, svenskerne Evert Taube og Cornelis Vreeswijk og sidste år svenskeren Dan Andersson.
I sit lange liv har Peter Abrahamsens musik og sang berørt mange mennesker, såvel i årene, hvor Peter var blandt de første ganske unge, der bar den bløde rock ind i Danmark, som i årene, hvor han arbejdede bag kulissen som producer og igangsætter, og i den tredje, lange fase i hans liv, hvor han igen bliver udøvende og komponerende og spiller såvel country og politiske sange, bl.a. viser, salmer og sange fra den danske sangskat.
Peter har udgivet en bog om sit liv, men hos OK-Klubben spiller han på sin guitar og fortæller om de store danske poeter.