Torsdag den 5. marts kl. 14.00
Musisk underholdning v. Svend Erik Larsen

Svend Erik Larsen kommer denne eftermiddag og underholder med sin guitar. Sangene krydres med sjove vinkler på livet, samt nogle gode historier.
Underholdningen involverer tilhørerne på den måde, at rigtig mange sange kan der synges med på.
Svend Erik Larsen har tidligere skrevet tekster til ”Tørfisk”.

Torsdag den 12. marts kl. 14.00
Churchills liv og virke v. Jørn Buch

Winston Churchill blev født på det kæmpestore slot Blenheim i 1874 og døde i London 1965. Få engelske politikere har været så elsket og forhadt som Churchill. Han var fra sin tidligste ungdom en meget omstridt person, men alligevel kunne BBC i 2002 udnævne ham til ”den største af alle briter” efter en folkelig afstemning blandt mange kandidater.
Churchill var en eventyrer, og hans liv var eventyrligt. Foredraget vil fortælle om den rastløse Churchill, som aldrig fi k taget en eksamen, men han var som journalist konstant på forkant med udviklingen og med i verdens brændpunkter i Indien, Sydafrika og i Mellemamerika. Det blev dog især som politiker, han satte sine vigtigste spor med utallige ministerposter.
Foredraget vil især gøre rede for hans ukuelige kampvilje og optimisme, da han som premierminister bragte Storbritannien intakt gennem 2.verdenskrig, hvor briterne i flere år i realiteten kæmpede alene og med ryggen mod muren – alligevel kunne Churchill, ”the Bulldog”, kun tilbyde dem ”blod, sved og tårer”.

Et foredrag i samarbejde med OK-Skolen.

Søndag den 15. marts kl. 14.00
En hyggelig klingende swingende matiné

Et af trekantområdets bedste bigbands, Jazzband Kolding, holder traditionen ved lige og byder for 7. gang på god rytmisk underholdning i klubben. Repertoiret er som vanligt populære jazz-evergreens og swingmelodier. Kom og vær med til en hyggelig og afslappende eftermiddag. Nyd musikken til en sandwich og et godt glas rød/hvidvin, en øl/sodavand eller en kop the/kaffe med kage.
Prisen er 60 kr. ekskl. forplejning, som købes til favorable priser.
Billetter købes ved indgangen.

Torsdag den 19. marts kl. 14.00
Ind under præstekjolen v. Kirsten Schmidt

Et humoristisk foredrag om mennesket bag præsten og de mange uforudsigelige situationer, en moderigtig københavnerpige kan stå i, når hun bliver præst på en lille ø i Isefjorden.
Kirsten Schmidt har været sognepræst på Orø gennem 30 år. Kirsten Schmidt er forfatter til en del romaner. Hun er redaktør på eget forlag.
Hun er bl.a. kendt fra ”Anne og Anders på ø-eventyr, Orø” og fra ”Gintberg på kanten af Folkekirken”.

Mandag d. 23. marts kl. 13.00-14.00
En repræsentant fra Kolding Kommune og informerer om nedenstående emner:

- Kørsel i Kolding Kommune.
- Forebyggende hjemmebesøg – hvem er vi og hvad er formålet.

”Muligvis tager vi også andet med – samt medbringer relevante pjecer, som deltagerne kan tage med hjem, hvis de ønsker det”.

Efter ovenstående information kommer Susanna Arntsen og fortæller om:

”Børn gør en forskel for ældre”
Et projekt hvor børn i alderen 11 – 14 år og bosat i Brændkjær området, over en periode på 10 gange i alt, laves der forskellige aktiviteter sammen med ældre, for at skabe kendskab på tværs af generationer. Susanna Arntsen deltager i alle aktiviteterne.

Måske har nogen af OK-Klubbens medlemmer lyst til at deltage.

Torsdag den 26. marts kl. 14.00
Vin og Ost v. Osten I Helligkorsgade og Kresten fra Kolding Vinhandel

En klassiker i OK-Klubben. En sprudlende eftermiddag venter i samværet med vores to kompetente guider. Flemming fra Osten med sit overdådige ostebord og Kresten med sine dejlige vine og mange gode historier.
En eftermiddag sammen med gode venner og måske også lidt god musik sammen med osten og rødvinen. Så går det nok ikke helt galt.

Prisen er 150 kr. for at deltage i arrangementet, og der skal købes billetter til eftermiddagen. Vi gør opmærksom på, at der kun sælges 100 billetter, så - køb i god tid.