Sponsorater

Støt vores annoncører

Torsdag den 3. februar kl. 14.00
Farmer på farten v/ Bernhard Brunsgaard

Efter 35 år med malkekøer slap jeg min indre eventyrer løs. Solgte køer og mælkekvote og lejede jorden ud.
De sidste 8 år har jeg kørt over 100.000 km på motorcykel i den store verden.
Holder meget af det Nordlige Canada og Alaska, men også Australien og USA. Kører meget primitivt med telt og mini gasblus.
De fleste ture er på 2-5 mdr.

Torsdag den 10. februar kl. 14.00
”Alene i vildmarken” v/ Kim Krohn

Efter 60 dage alene i den vilde norske natur  tabte Kim Krohn 25 kilo, men heldigvis havde han forberedt sig godt på forhånd. Kim kommer og fortæller om en uforglemmelig oplevelse, da han levede to måneder alene i vildmarken, og den barske natur satte sig sine spor på kroppen.
Med udgangspunkt i, at Søren Nørgaard er tørlagt alkoholiker gennem 15 år, berettes om de kampe, alkoholikeren må kæmpe. Alkoholisme er stadig tabubelagt, og mange mennesker er usikre på, hvordan man er sammen med alkoholikere.

Torsdag den 17. februar kl. 14.00
Dansk revysangs historie v/ Birgitte Antonius og John Skou

I mere end 100 år er der blevet lavet revy i Danmark, og kisten med danske revysange er proppet med spændende og flotte viser. Sjove som alvorlige viser, alt efter hvilken tidsperiode det er fra.
En tidsrejse med nedslag i den danske revysangs historie fra forskellige perioder og med nogle af de sange, som har betydet mest for den danske revysangs udvikling. Der bliver fremført viser af bl.a. Liva Weel, Dirch Passer, Elga Olga, Preben Uglebjerg, Marguerite Viby, Kirsten Walther og Lisbeth Dahl, og alt sammen kædet sammen af små anekdoter om sangene og det hele sat ind i et tidsmæssig billede fra den periode, de er fra.
Eftermiddagen er sat sammen som en cabaret, hvor sangene og historien er i højsædet. Man kan derfor forvente at få en helt ny og anderledes oplevelse af sange, som man ellers troede man kendte. Og samtidig rig lejlighed til at nynne med på sange, der i dag nærmest er folkeeje.

Torsdag den 24. februar kl. 14.00
”Hvor mon jeg hører hjemme: Mit liv som diplomatbarn” v/ Sarah Arnd Linder

Sarah Arnd Linder er 34 år, med en dansk mor og israelsk far, og bor i Tel Aviv i Israel på 15. år. Hun har en Bachelor i Konfliktløsning og Internationale Relationer og en Masters i Mellemøsthistorie og er stifter af Political is Personal, et initiativ, der fører dybdegående interviews med israelske og palæstinensiske kvinder, der fortæller, hvordan konflikten har påvirket deres liv. Det er ikke ved et tilfælde, at Sarah begav sig ud i et politisk projekt, da hun er vokset op i et internationalt miljø, som datter af en dansk diplomat. I dette foredrag vil Sarah fortælle om sin opvækst, der bl.a. bestod af et multisprogligt miljø både hjemme og i skolen, og en skolegang i tolerante omgivelser, hvor man fik syn på menneskers forskellighed og samhørighed.
Hertil kom Sarahs vanskeligheder med at forstå sine rødder, og hvor hun hørte hjemme.