Torsdag den 2. januar kl. 14.00
Formandens nytårstale

Vi begynder traditionen tro det nye år med formanden for OK-Klubben Knud Erik Langhoffs nytårstale og OK-Klubbens Sangkor under ledelse af Gurli Hemme. Ved flyglet Ulla Kasch og Kaj Østergaard.

OK-Klubbens leder Helle Lund og skoleleder for OK-Skolen Erik Demant vil gennemgå forårets program.
Benyt dig af muligheden og tag en bekendt med. Alle er velkomne – medlemmer som ikke-medlemmer.  Der serveres gratis kaffe og kage.

Et arrangement i samarbejde med OK-Skolen.

Torsdag den 9. januar kl. 14.00
2 år ved Slædepatruljen Sirius v. Rasmus Mannerup

Hør om det krævende optagelsesforløb til Slædepatruljen Sirius. Bliv klogere på Slædepatruljens arbejde i verdens største nationalpark. Kom en tur med til Nordøstgrønland og hør om 2 år ved patruljen.
Rasmus starter med at fortælle om optagelsesforløbet, og hvad der kræves, før man overhovedet står på Grønland. Herefter følger et historisk rids af Slædepatruljens historie og oprindelse.
Hovedvægten er lagt på de 12 måneders slæderejse, hvor man møder isbjørne, moskusokser i et helt unikt landskab med masser af udfordringer i forhold til vejr, vind og hunde. Alt sammen understøttet af billeder fra Grønland.

Torsdag den 16. januar kl. 14.00
Historien om Kim Larsen v. Karsten Holm

Danmarks Nationalskjald, Den Store Gavflab eller bare Kim Larsen, født Kim Melius Flyvholm Larsen. Kim Larsen fik sit gennembrud i 1969 med gruppen Gasolin, og siden slutningen af 70´erne har han været Danmarks førende og bedst sælgende sanger og komponist.
Karsten Holm har sunget Kim Larsens sange i mange år, og det har ikke været svært at sammensætte materialet til dette sangforedrag. Ud over sangene vil Karsten Holm fortælle historien om Kim Larsen. Langebro, Masser af succes, Dengang da jeg var lille og flere sange, som vi vil høre denne eftermiddag.
Efter pausen vil Karsten Holm synge andre sange fra sit alsidige sangprogram.

Torsdag den 23. januar kl. 14.00
Kvinde i en mandeverden v. Birgitte Jacobsen

Et foredrag om livet som kvindelig politibetjent i en mandsdomineret verden, hvor kvinderne først kom i uniform for knap 40 år siden. Hvad får en kvinde til at vælge et job, hvor vold, ulykker, død ofte er en del af hverdagen? Hvordan forbereder man sig på det værste, og hvordan kommer man helt igennem som menneske på den anden side af opgaven?
Tilhørerne bliver inviteret med på ”hverdagspatrulje”, hvor de får et indblik i, hvad rigtigt politiarbejde går ud på. Birgitte har medvirket i ”Station 2” og dokumentarprogrammet ”Et splitsekund” på DR1.

Et foredrag i samarbejde med OK-Skolen.

Torsdag den 30. januar kl. 14.00.  Ændring af programmet.
I stedet for Bitten Laubjerg kommer Christian Friis og fortæller om Israel- fra bibelsk land til moderne stat

Landområdet Israel, der tidligere hed Palæstina, er såvel en levende, moderne stat som et land, der historisk trækker tråde flere tusinde år tilbage i tiden.
Foredraget sætter fokus på den nyere tid og forudsætningerne for staten, der stadig udgør et kernepunkt i den mellemøstlige konflikt.