Sponsorater

Støt vores annoncører

Torsdag den 6. januar kl. 14.00    AFLYST
Åbent hus

Vi begynder traditionen tro det nye år med formanden for OK-Klubben Erik Demants nytårstale og OK-Klubbens Sangkor under ledelse af Gurli Hemme, ved flyglet Ulla Kasch og Kaj Østergaard.
OK-Klubbens leder Mette Schumacher og skoleleder for OK-Skolen Erik Demant vil gennemgå forårets program. Benyt dig af muligheden og tag en bekendt med. Alle er velkomne – medlemmer som ikke-medlemmer.

Der serveres gratis kaffe og kage.

Torsdag den 13. januar kl. 14.00    AFLYST
Om at være “Lyttende mor” v/ Ruth Brink Christensen

Som leder af KFUMs Soldaterhjem har Ruth Brink Christensen både været med de danske soldater i Irak, Afghanistan og senest Libanon i efteråret 2011. Ruth holder et inspirerende, medlevende og engageret foredrag om det at være den forstående og lyttende ”mor” for danske soldater i udlandet. Ruth Brink Christensens foredrag omhandler oplevelser med soldaterne og ”krigen set fra KFUMs Soldaterhjem”.

Torsdag den 20. januar kl. 14.00
Skagensmalerne og deres kvindfolk v/ Lene Kirkegaard

Kunstnerkolonien på Skagen rummede mange personligheder.
Mændene var forrest i front, men eftertiden viste, at der var flere af kvinderne, der udfoldede store kunstneriske talenter. Anna Ancher blev en af de mest betydningsfulde malere i dansk kunst, mens andre kvindelige malere måtte stå i skyggen af deres mænd, som for eksempel Marie Krøyer. Det var en lang sej kamp for de kvindelige kunstnere at få mulighed for at uddanne sig og til omsider at få adgang til Kunstakademiet.
Tidsepoken omkring skagensmalerne er et stykke kunsthistorie krydret med mange gode anekdoter, men også en beretning om det moderne gennembrud i kunsten og de nye strømninger ude fra Europa.

Torsdag den 27. januar kl. 14.00
De fire årstider v/ Mette og Poul Nørup

Dette er også et ”rejseforedrag”, men denne gang går rejsen gennem de fire årstider.
Vi følger årets cyklus gennem billeder, fortælling og sang. De fleste billeder er fra Danmark.
Mette og Poul Nørup har tidligere afholdt foredrag i OK-Klubben med succes.